Társas lény

Ezen röhög az internet: Tinder alázások egy visszautasítás után

2017. december 12. - TímeaDr

Az egyik kedves olvasónk, viszonylag sokat Tinderezik. Sajnos nem mindig alakulnak úgy a beszélgetések, ahogy egy normál ember ezt elvárná. Követezzenek a szaftos részletek...

Szóval nincs meg a fogam és te Und**ító vagy! Sok mindenben igen! Pl**tyedt a s**ged lóg a m**led! Prűd vagy és szerintem l**zbikus! Akinek nincs se gyereke se párja akivel! Soha!Takaró hehhee sztem beteg vagy! Élvezd a ny*lit és a vibr***orod!V h ujj**od magad! Ha nem érdekel a f**kam sem én sem! Hideg vagy! Minden csak nézi és fontos! Úgy ahogy te is! Na te pont nem vagy tökéletes! De jó csaj! És eleget f***ztal érted!? Nekem így vagy jó! Ha és két csajt d***am most szombat este a saját házamban! Eskü! Még fénykép is készült az egyikkel! Úgyhogy k**d be a szteroidos megfelelő sz*r senkinek! Nem csoda h eddig sem lett gyereked se párod!

 

Úgyhogy ha ezek után besz csoda lesz!! Azt hiszed te vagy a világon?? Nem! Nem az sz*r h nem s*x! Az h komoly sem vagy! Hanem egy m*s*turbálás és talán más közti semmi! Neked nem kell komoly! Nekem nő és d**ni tudok ha kell! B***za meg Szilvi! Úgy akarlak! De nem bírom ha játszol!! Nem is tudod milyen vok!

 

Jó pasi vagyok és nem állok meg! Van aki de azt másképp kezelem! De mától nem tartom magam még ha d**tam is és nincs miattad semmi amiért ne tettem vna! Be sem hívsz! Te undorodsz mert baleset volt! Nézz magadra és utána rájössz te kinek

 

Szia ....De én legalább is hű voltam addig és tiszteltelek! De a semmi az semmi! Nem büdös a szám se más baj sincs csak te nem vagy lehetőség senkinek! Sajnálom de tapasztalat! L*szbi aki ilyen! És tudd nagy a f**kam de úgy sem látod már! Te viszont szeretni képes vagy! ???ja és van aki finom csókkal és n k**va! Te voltál az első de nem öltözök bu**nak se miattad se másért! Ez vagyok és szeem jól teszem! Úgyhogy nyalja ki a p***ad v a pasid aki b**i v n pasi!

Jani társkereső versei, kinek a vércsoportja B+

7 éve már hogy megtörtem,
De mégis előre megyek, megtörten.
Érzelmileg kivagyok...,
Mégis szeretni akarok!
A muszáj nálam nagy úr,
Ezért is vezeti az utamat az úr!

Szeretlek nő, imádlak, a mennyországba kívánlak.
Érzéseim irántad őszinték, szívem mondja, nem is hagylak békén.
Keresztül mentem már sok mindenen, de mindig felálltam, hirtelen.
Optimista vagyok és pozitív, a vércsoportom is B pozitív.

Tudta szemben állok bárkivel,
Adott hozzá erőt ezerrel.
Sokszor nem értem,
De még is szeret, azt érzem.
Eddig tudta fogom tagadni és szidni, rossz útra lépni,
De rossz utamon is jót akartam.
Ezt be is bizonyítottam a rosszakkal is szemben álltam,
Isten azt látta, a rosszaktól sem félek,
Ezért meg áldott hogy fényben elégjek.

Bal kézzel írok nem mindig szépen,
De szívből írom a sorokat ígérem.
Fordítva működök mint az átlag,
De fordítva is repülnek a gondolataim irántad!

 

A kérdés már csak az, Ti randiznátok vele szívesen?

Így ismerkedik a Magyar

rsz_justin-luebke-286157.jpg

A bejegyzés nem kevesebbre vállalkozik, minthogy néhány példán szemléltetve megmutatja az átlag magyar ismerkedési és társkeresési formuláit. Érdemes megfigyelni a nemek közötti vibrációt, a fokozatosan felépített taktikai megoldásokat, amiket valljuk be nem más vezérel, mint a legalapvetőbb emberi ösztön!

 

Eszti és Alehandró

Eszti

Magyar vagy? vagy Roma.

Alehandró

nem, de miért kérdezed?

Eszti

szia mer ojan barna vagy.

Alehandró

hogy jobban megb**zam a pu***dat.

 

Timi és Vadkan69

Vadkan69

Kedves idegen! Lehet, hogy nem hiszel nekem, de amint megláttam a fotód, én beléd szerettem azonnal, nagyon édes vagy a kalapos barátnőd mellett! Elvakítod teljesen a szépségét. Kérlek válaszolj. Nálam az alkalmi kapcsolatok ki vannak zárva, amúgy meg nekem még olyan sohasem volt.

Timi

Kedves Vadkan! Köszönöm a szép szavakat, átadom a barátnőmnek a jó kívánságaidat, ugyanis én vagyok a kalapban, ahogy a bemutatkozómban is olvashattad... Én amúgy szexkapcsit keresek, akár még lehetett volna is belőle valami. pusszy

 

Anna és Pista

Pista

Hinye de szíp vagy te lány. Beteljesítsem vágyadat?

Anna

Kedves Pista! Köszönöm kedves soraid, és sajnálom hogy ezt kell mondjam, de nem téged kereslek.

Pista

Ne tedd ezt velem teeeeee. komoj szándékajim vannak veled.

Anna

Először is tanulj meg helyesen írni. na páá